Navigatie overslaan

Vorig jaar hebben we Munro geadopteerd als kitten vanuit een opvang waar hij naartoe was gebracht samen met zijn zusjes en moeder.

Omdat je een jonge kat nog alles kan leren hebben we besloten hem te trainen om aan een lijn te lopen zodat hij mee kan naar buiten. In eerste instantie is “buiten” alleen de achtertuin, maar met de aanschaf van een rugzak kon hij ook mee naar het bos. In het begin was hij weliswaar voorzichtig maar vooral ook erg nieuwsgierig. Zo hebben we steeds een stapje verder gezet. Naar het strandje bij de Rijn, de Leemkuil, de kleibult op Kwintelooijen en naar het beekdal bij Oosterbeek. Munro is nu zo vertrouwd aan het lopen aan de lijn (en vindt autorijden ook erg leuk) dus hebben we besloten hem mee te nemen op onze vakantie naar Schotland.

Met honden heeft hij ook geen problemen, al zorgen we er wel voor dat Munro hoog kan zitten mocht er een hond langskomen, je weet immers nooit hoe een vreemde hond op een kat reageert.

Mocht je Munro zijn avonturen willen volgen, dan kan dat op zijn Instagram pagina (ook zonder dat je een account hebt, je kan dan alleen niet reageren).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: