Navigatie overslaan

De week voor Kerst wordt door 3FM en het Rode kruis al jaren de actie Serious request gehouden. Hierbij gaan 2 of 3 DJ’s van 3FM (dit jaar Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen) een week lang non-stop radio maken vanuit een Glazen huis om geld in te zamelen voor een actie van het Rode kruis. Dit jaar stond het Glazen huis in Apeldoorn, redelijk dicht bij voor ons. We zijn dan ook naar de opening op maandagavond geweest en naar de afsluiting op zondagavond.

Behalve de DJ’s worden ook diverse gasten ontvangen, waarvan steeds 1 de hele nacht blijft, de zgn. slaapgast. Bij de opening was dit Kim Feenstra die meteen aan het werk werd gezet om kerstkaarten te knutselen en te verkopen. Uiteraard heb ik er eentje van Kim gekocht.

Bij de afsluiting kwamen oa. nieuwslezeres Dieuwke Teertstra, Sanne Hans van Miss Montreal en Serious Request oud-gediende Gerard Ekdom. Gerard moest natuurlijk zijn grootste successen playbacken (tegen een vergoeding natuurlijk), “Living doll” en zijn eigen kerst hit “I’ll be there this Christmas” van zijn alias “Gary Fomdeck”.

Behalve de activiteiten in het Glazen huis werd op het plein ook elke avond “Franks feestje” gehouden, gepresenteerd door 3FM DJ Frank van der Lende. Op maandag hebben we oa. Chef Special gezien en op zondag HAEVN, Miss Montreal, Fedde Le Grand en Rico & Sticks, die het thema lied van deze Serious Request hadden gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: