Navigatie overslaan

Mijn werkgever, Yacht, organiseerde dit jaar alweer voor de 7e keer een fiets challenge voor haar relaties, en ze hebben mij gevraagd foto’s te maken. De fiets challenge wordt begeleid door 2 bekende wielrenners en geven uiteraard ook tips en truuks voor het wegracen en het MTB-en. Dit jaar waren dat Bart Voskamp en Gerben de Knegt.

De dag begon helaas erg regenachtig, maar dat liet de echte fietsers niet tegenhouden en er kwamen zo’n 50 deelnemers op dagen. Na ontvangst met koffie en appeltaart, presenteerden Bart en Gerben zich aan de aanwezigen. Toen was het klaar maken om naar het startpunt te vertrekken. Daar splitste de groep zich in een MTB groep en een wegrace groep. En gelukkig werd het toen droog.

De MTB-ers kregen eerst enkele technische tips over oa een surplas, het “hangen”, een bidon van de grond pakken en het rijden in mul zand. Daarna zijn ze voor een uitdagende route, de bossen op Posbank ingereden. De wegracers waren inmiddels weer terug van hun oefeningen op de vlakke weg en gingen zich klaarmaken voor het “bergklimmen”. Bij de Posbank heb je een mooie klim met enkele haarspeldbochten, dus dat is een mooie uitdaging voor ze.

Na afloop waren vooral de MTB-ers erg modderig geworden. Gelukkig was er een tuinslang om het ergste  vuil weg te spoelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: